Maak uw trouwdag onvergetelijk met een bruiloftzuil

Stapt u binnenkort het huwelijksbootje in? Dan zal u wel al druk aan het plannen zijn om er een onvergetelijke dag van te maken. De mooiste kleding, een prachtige locatie, een goede fotograaf, camera’s om de ceremonie te filmen en noem maar op, u wilt er voor zorgen dat u na afloop nog lekker kunt nagenieten van een prachtige dag. Om nog iets aan dat nagenieten toe te voegen kunt u een videozuil huren. Met een Videozuil voor uw bruiloft of bruiloftzuil kunnen familie en vrienden die te gast zijn op uw bruiloft op een originele manier een boodschap achterlaten, om u al het goeds toe te wensen, u de groeten te doen of om herinneringen te delen.

In principe werkt het dan dus ook als een digitaal gastenboek, waarbij u na afloop alle boodschappen kan bekijken om zo die speciale dag extra speciaal te maken. U zou de videozuil dan ook in plaats van het traditionele papieren gastenboek neer kunnen zetten, of als aanvulling hierop, waarbij uw gasten de keuze hebben om op papier, op video of op allebei de manieren een bericht achter te laten. Mensen kunnen alleen of met een groep op de video en alle berichten zijn mogelijk, van serieuze wensen tot het aangeschoten gezang van uw beste vrienden, wat voor leuke authentieke video’s zorgt.

 

Hoe werkt de bruiloftzuil?

De videozuil is zo gemaakt dat deze zeer eenvoudig te gebruiken is en een handleiding is dan ook niet nodig voor uw gasten. U kunt de zuil plaatsen op een centrale plek waar deze opvalt, bijvoorbeeld bij de ingang van de zaal, zodat de paal opvalt en uw gasten gemotiveerd worden om er ook wat mee te doen. Het feit dat de videopaal onbemand is en de gasten zelf de video zullen filmen verlaagd de drempel om gek te doen op de video, waardoor je niet alleen serieuze berichten maar ook lekker gekke en grappige video’s kunt verwachten. De videozuil heeft een touchscreen waarmee het makkelijk te besturen is door het scherm aan te raken, en wanneer gasten voor het scherm gaan staan zullen zij direct duidelijke instructies zien hoe zij een videoboodschap achter kunnen laten.

De videozuil kan zo door iedereen gebruikt worden, jong of oud. Het scherm is te kantelen waardoor kleinere kinderen er ook makkelijk bij kunnen om een boodschap te filmen, en zo is het ook mogelijk om een grotere groep helemaal in beeld te krijgen en met zijn alleen een boodschap in te spreken. Wanneer een gast de zuil start zal deze de boodschap opnemen waarbij zij in een video met geluid een mooi bericht aan het bruidspaar kunnen achterlaten. Tijdens het filmen wordt er op het scherm het gefilmde beeld getoond waardoor er gezien kan worden hoe de opname er uit zal komen te zien.  De paal blijft het hele feest lang aanstaan, waardoor mensen de hele dag lang berichten kunnen inspreken. Zo kunnen ze u voor het feest al de groeten doen, maar kunnen ze ook nog steeds een bericht inspreken aan het einde van de dag wanneer ze al een borreltje op hebben.

Het is mogelijk om leuke feestartikelen zoals grote brillen, gekke hoeden, kleurige boa’s en snorretjes op stokjes er bij te halen om de videoboodschappen nog vrolijker te maken. Uw gasten kunnen er dan voor kiezen om in de eigen feestoutfit de video in te spreken of zich eerst lekker gek te verkleden voor een grappige video. Zo kunnen uw gasten de videoboodschappen nog wat meer versieren wanneer ze daar zin in hebben en worden ze ook daadwerkelijk uitgenodigd om niet alleen serieus op de video te staan.

Nagenieten met de videoboodschappen

Na het feest worden alle videoboodschappen die met de bruiloftzuil zijn opgenomen achter elkaar gezet en bij u op een DVD of een usb afgeleverd. De video’s zijn van uitstekende kwaliteit waardoor u ze gewoon op een normaal schermformaat kan kijken, dus afspelen op de televisie is gewoon mogelijk. 

Pak er een bak popcorn en een lekker drankje bij, kruip met z’n tweeën gezellig op de bank en speel de video’s af om zo herinneringen op te doen en na te genieten van de hele speciale dag.

Dankjewel, Sander! Mede dankzij Huureenvideozuil (SDC-Verhuur) hebben onze zoon en schoondochter fijne herinneringen aan hun trouwdag.

Annelies Vroomans

Voor de bruiloft van mijn zus een videozuil/wenspaal gehuurd. Een super leuk alternatief op het gastenboek, waardoor je een blijvende ‘bewegende’ herrienering hebt.

Charelle Joosse

Voor onze bruiloft hebben wij de videozuil gehuurd en wat zijn de resultaten leuk! Alle filmpjes hebben wij op dvd gekregen en hoe langer deze afspeelt, hoe leuker de filmpjes worden.

Eline

Uw trouwdag onvergetelijk

U kunt al snel na de bruiloft maar ook jaren later nog lekker genieten van alle lieve en grappige berichten van familie, vrienden en kennissen.