Videopaal voor uw bruiloft

okt 19, 2017 | Nieuws

Een bruiloft zou een dag moeten zijn om nooit te vergeten, en met behulp van beelden wordt het feest helemaal onvergetelijk. Foto’s spreken al duizend woorden, dus wat dacht u van bewegende beelden met geluid erbij? Met een videopaal of videozuil kunt u uw gasten uitnodigen om leuke herinneringen te delen en gekke anekdotes terug te halen, of gewoon om op een leuke manier het bruidspaar alles toe te wensen. Dit kan zorgen voor hele serieuze en lieve berichten, maar ook voor hele hilarische beelden zodat u heerlijk kan nagenieten van de verhalen van uw gasten over u en de bruiloft.

De videopaal / wenspaal wordt soms gebruikt als toevoeging op het gastenboek, maar vervangt in veel gevallen ook het traditionele papieren gastenboek. Dit is ten eerste omdat videoberichten meer bij het mobiele tijdperk passen waar wij in leven dan berichten op papier, maar ook omdat een videopaal meer uitnodigt dan een gastenboek. Mensen zijn nog wel eens geneigd om maar een klein bericht in het gastenboek op te schrijven waarin ze u geluk en een goed leven toe wensen, en zetten soms zelfs alleen maar de naam in het boek. Met een videopaal worden zij meer gemotiveerd om een langer bericht in te spreken en om gekke verhalen te vertellen. Een videopaal op de bruiloft kan dus zorgen voor meer dan een korte groet van de gasten.

Werking videopaal

De videopaal is gemakkelijk te gebruiken. Wanneer u de videopaal op de bruiloft strategisch plaatst zal er dan ook behoorlijk wat gebruik van gemaakt worden. Zet deze bijvoorbeeld bij de ingang van het gebouw of voor de zaal zodat uw gasten er langs lopen. De zuil staat altijd aan waardoor het opvalt en het mensen naar zich toe trekt. Wanneer iemand voor de videozuil gaat staan zal hij of zij automatisch de instructies op beeld kunnen zien hoe een video gemaakt moet worden. Gasten kunnen de zuil besturen met het touchscreen en deze eventueel kanten om iedereen beter in beeld te krijgen.

Uw gasten kunnen alleen een video opnemen of dit met een hele groep doen, en ook kinderen kunnen de zuil zelf gebruiken. Tijdens de opname wordt het livebeeld op het scherm van de videopaal getoond zodat mensen kunnen zien wat ze aan het opnemen zijn. Het is mogelijk om feestartikelen bij de videopaal te leggen zodat de mensen worden uitgenodigd om niet alleen serieuze video’s op te nemen maar ook lekker gek op de video te staan met bijvoorbeeld hoedjes en nepsnorren. Daarnaast kunt u de videozuil de hele dag laten staan zodat iedereen de tijd heeft om een bericht in te spreken, zelfs als ze al een paar drankjes op hebben. Zo ontstaan er leuke herinneringen en berichten en grappige beelden die u later terug kunt kijken wanneer u wilt nagenieten van de mooie dag.
De opgenomen berichten

Nadat u de videopaal weer naar ons terugstuurt halen wij alle videoboodschappen van de zuil af en zetten deze achter elkaar op een DVD of een USB en leveren deze bij u af. Zo kunt u na uw bruiloft alle boodschappen die uw familie en vrienden voor u hebben opgenomen met de videopaal terugkijken en genieten van alle lieve wensen, mooie herinneringen, grappige anekdotes en hilarische beelden.

Dankjewel, Sander! Mede dankzij Huureenvideozuil (SDC-Verhuur) hebben onze zoon en schoondochter fijne herinneringen aan hun trouwdag.

Annelies Vroomans

Voor de bruiloft van mijn zus een videozuil/wenspaal gehuurd. Een super leuk alternatief op het gastenboek, waardoor je een blijvende ‘bewegende’ herrienering hebt.

Charelle Joosse

Voor onze bruiloft hebben wij de videozuil gehuurd en wat zijn de resultaten leuk! Alle filmpjes hebben wij op dvd gekregen en hoe langer deze afspeelt, hoe leuker de filmpjes worden.

Eline

Videopaal met leuke feestartikelen voor uw gasten

Naast het huren van een videopaal kunt u bij ons ook meteen leuke feestartikelen bestellen.
De feestartikelen bestaan uit fotoprops op stok of een leuk filmopnamebordje (filmklapper).
Deze feestartikelen zorgen voor nog meer hilarische filmpjes.