Over Ons

Welkom bij Huureenvideozuil (SDC-Verhuur)

Huureenvideozuil.nl is een onderdeel van SDC-Verhuur & Entertainment. SDC-Verhuur bestaat sinds 2010. Huureenvideozuil richt zich compleet op de verhuur van Videozuilen met als aanvulling de bekende direct-klaar camera’s. Bij SDC-Verhuur kan iedereen terecht voor het huren van verschillende soorten apparatuur om uw huwelijk, feest of evenement op originele wijze vast te leggen voor een blijvende herinnering.

Ontstaan SDC-Verhuur?
In 2010 zijn we klein begonnen in Almelo met de verhuur van opblaasbare jacuzzi’s. We merkten al snel dat dit een succes was, omdat klanten uit geheel Nederland ons wisten te vinden. Langzaamaan zijn we overgestapt op de verhuur van de bekende Polaroid direct-klaar camera’s. Al snel hebben we ons assortiment uitgebreid naar meerdere soorten en grotere aantallen. In 2014 hebben we de videozuil, de bekende wenspaal, aan ons assortiment toegevoegd. Zo breiden we steeds verder uit, waardoor we onze klanten een compleet pakket kunnen bieden.

Ons team en ons doel
Ons bedrijf bestaat uit een aantal jonge collega’s die streven naar een snelle en goede bediening van onze klanten. We willen dat iedereen een blijvende en positieve herinnering aan onze producten over houdt. Vanuit onze locatie in Almelo zorgen we ervoor dat alle producten snel en goed beschermd aan onze klanten verstuurd worden.

Dus voor uw bruiloft, verjaardag, jubileum of ander evenement staan wij graag voor u klaar.

Naast de verhuur van al onze producten wordt er in 2019 ook een nieuwe lijn opgezet met leuke decoraties. Dit moet elk feest nóg completer maken!

Eigenaren SDC-Verhuur