Digitaal gastenboek: een unieke herinnering

nov 6, 2017 | Nieuws

Een digitaal gastenboek maakt een herinnering voor het leven! Een digitaal gastenboek is een videozuil waar gasten van jouw feest, verjaardag of bruiloft een boodschap achterlaten op video. Zo kun je achteraf nog maximaal genieten van het moment en terugkijken naar dierbare vrienden en een prachtige dag.

Een persoonlijke boodschap

Het probleem bij het maken van foto’s of video’s op evenementen is dat het veel tijd en moeite kost, of je er iemand voor veel geld voor moet moet inhuren. Door het huren van een videozuil kun je weer een belangrijk item van je checklist afstrepen. Door het gebruik van een videozuil krijgen je gasten zelf de unieke mogelijkheid om een persoonlijke boodschap in te spreken. Zo blijft het een bijzonder moment dat speciaal voor jou bedoeld is.

In het moment zelf ben je als organisator van een evenement vaak druk bezig, waardoor er aan tijd om je gasten te spreken soms een gebrek is. Een videozuil zorgt ervoor dat iedereen zijn boodschap achter kan laten, ook als er in alle drukte geen tijd is om dat persoonlijk te doen. Zo weet je zeker dat je niemand mist en iedereen zijn verhaal kan doen op jouw evenement.

Digitaal of klasiek gastenboek?

Een klassiek gastenboek waar bezoekers met een pen iets in kunnen schrijven is natuurlijk mooi, maar mist het persoonlijke gevoel van een digitaal gastenboek. In een boodschap met beeld en geluid kunnen de gasten beter en gemakkelijker hun verhaal kwijt. Bovendien wordt het voor bezoekers laagdrempeliger om hun persoonlijke boodschap te delen.

Een digitaal gastenboek kan overal geplaatst worden. Of je evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, de videopaal is in alle omstandigheden een fantastische toevoeging aan jouw feest. Het ontwerp is zo gemaakt dat het past in iedere omgeving en geschikt is voor alle leeftijden. Zo vinden kinderen vinden het fantastisch om met de videozuil aan de slag te gaan. Door het kantelbare scherm is het digitale gastenboek ook toegankelijk voor de allerkleinsten en kunnen ook zij hun boodschap achterlaten.

Je kunt de videozuil een extra effect geven door allerlei accessoires en attributen te regelen. Zo kunnen je gasten zich verkleden of allerlei feestartikelen gebruiken om hun boodschap kracht bij te zetten. Een hoedje of petje of een filmklapper om de videoboodschap in te leiden. Deze extra’s zorgen voor een maximaal vrolijk effect en geven een hilarische draai aan de video.

Herinneringen herbeleven

Achteraf wordt het beeldmateriaal op een DVD of een USB stick aangeleverd en kun je in alle rust genieten van de bijzondere momenten die de gasten van jouw evenement met je willen delen. Het digitale gastenboek legt dierbare herinneringen vast zodat ook over tientallen jaren nog terug kunt gaan naar het bijzondere moment en het kunt herbeleven.

De videozuil of ook wel videopaal genoemd ; maakt opnames van hoge kwaliteit in zowel beeld als geluid. Zo ben je er van verzekerd dat de beelden nog lange tijd mee zullen kunnen. Bovendien is er geen limiet aan het aantal boodschappen dat ingesproken kan worden, zo krijgt iedereen een kans om zijn of haar herinnering te delen.