Huur een 3d Videocamera

Leg de wereld vast in haarscherp 3D! Nieuw in ons assortiment, een ongelooflijk gebruiksvriendelijke 3D-videocamera waarmee je eenvoudig 3D videos kan schieten van alle speciale momenten in je leven zoals een bruiloft en andere feestjes.

Wie kent hem niet, de film Avatar van regisseur James Cameron. Volledig 3D geschoten wat zorgt voor een adembenemende ervaring en ultieme beleving.

Heb je een 3D TV of een 3D-laptop? Met deze camcorder is het mogelijk je eigen 3D films op te nemen. Met een bril-vrije 3D touchscreenkan jede bruiloft van je beste vriend opnemenen rechtstreeks comfortabel direct op het 7,1 cm camerascherm terugkijken.Ben je klaar voor het grote werk? Stuur je nieuwe video’s naar het grote scherm zoals je PC, TV of misschien wel beamer met de bijgeleverde mini-HDMI kabel.

Even geen behoefte in 3D filmen en wil je schieten in 2D? Ook dat is mogelijk, schakel simpel en efficiënt over van 3D naar 2D opnames met het aanraken van één enkele knop. Gemakkelijker kan bijna niet.

Het huren van de door ons zorgvuldig geselecteerde 3D videocamera kan een uitstekende oplossing bieden voor juist dat ene moment dat je écht op video vast wilt leggen.

De videocamera wordt geleverd inclusief:

  • 4 GB class 4 SD kaart
  • Accu
  • USB kabel
  • HDMI kabel

Prijzen:

Per dag

€15,00
Per week
€45,00
Feestartikelen op stok (optioneel)
€5,00
Filmopnamebordje (optioneel)
€5,00
3d Videocamera